Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Αγαπημένο blog

   Αγαπημένοι μου αναγνώστες, σήμερα θα σας μιλήσω για blog. Όχι για το δικό μου blog, αλλά για ένα άλλο ιδιαίτερα αξιόλογο και πολύ αγαπημένο σε μένα blog.
    Αρχικά να πω ότι δε γνωρίζω την κοπέλα, ή καλύτερα, τη γνωρίζω μόνο ως αναγνώστρια - θαυμάστριά της. Σας παρουσιάζω λοιπόν το blog της Κατερίνας Δανδουλάκη-Χιόνη, https://mamagiaspiti.gr , γνωστή και ως Katerina_mamagiaspiti στο Instagram ή "Μαμά για σπίτι" στο Facebook. 
(Η φωτογραφία είναι στιγμιότυπο οθόνης από το blog :"Μαμά για σπίτι!" ) 
   Προσωπικά εκτός του ότι ταυτίζομαι πάντα με τις απόψεις της, και πάντα τις βρίσκω ενδιαφέρουσες και χρήσιμες, θαυμάζω την Κατερίνα για όλα αυτά που έχει καταφέρει και για την αδιάκοπη προσπάθειά της να συνεχίσει να καταφέρνει και άλλα, και άλλα...... Γυναίκα, μάνα, σύζυγος, νοικοκυρά, δικηγόρος, συγγραφέας, blogger και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε διαβάζοντάς την. 
  Δε θέλω να σας πω πολλά, μόνο σας προτρέπω να διαβάσετε έστω ένα άρθρο από το blog της. Είμαι βέβαιη ότι αμέσως θα καταλάβετε για ποιους λόγους σας την προτείνω και θα αγαπήσετε και εσείς το blog της αλλά και την ίδια την Κατερίνα!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου