Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

«Η Νέρα, η τύχη και μια ζωή σαν παραμύθι»

   Την Μαρία Πανάγια τη "γνώρισα" μέσω ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης. Και λέω τη "γνώρισα" γιατί ποτέ δεν τη γνώρισα από κοντά, ούτε καν από φωτογραφία, αλλά είχα γνωρίσει τη φωνή της. Η φωνή της ήρεμη και γλυκιά, που ξεχώριζε και σε κέρδιζε από την πρώτη φορά που την άκουγες.

    Πριν μερικούς μήνες "ανακάλυψα", μέσω Instagram, ότι η γυναίκα αυτή εκτός από την γλυκιά φωνή της έχει και καλή καρδιά και ψυχή. Η κ. Πανάγια υιοθέτησε ένα άρρωστο παρατημένο σκυλάκι, και μάλιστα έγραψε και βιβλίο για τη ζωή του με τίτλο: «Η Νέρα, η τύχη και μια ζωή σαν παραμύθι» (εκδόσεις Θερμαϊκός). Καθότι είμαι φιλόζωη, ανθρώπους σαν την κ. Πανάγια "τους έχω πολύ ψηλά ".

    Το βιβλίο της «Η Νέρα, η τύχη και μια ζωή σαν παραμύθι» (εκδόσεις Θερμαϊκός), είναι ουσιαστικά η ζωή της αθώας Νέρα που μας δείχνει τη σκληρή πραγματικότητα με τα ζώα και τη συμπεριφορά μας απέναντί τους και μέσα από αυτό προσπαθεί να μας ευαισθητοποιήσει και να μας κάνει να σκεφτούμε και να πράξουμε, έστω και λίγο, διαφορετικά, έστω και λίγο καλύτερα.

    Πριν λίγες μέρες εγώ και τα παιδιά μου ήμασταν οι τυχεροί που κερδίσαμε σε έναν διαγωνισμό της σελίδας της Νέρα στο Instagram (ναι, ναι, ναι έχει και σελίδα η ζουζούνα Νέρα) ένα πανέμορφο μπλουζάκι. Πολύ σύντομα το παραλάβαμε και μαζί με αυτό μας περίμεναν και πολλές εκπλήξεις,  όπως αυτοκόλλητα, χρωμοσελίδες της Νέρα,

ένα εγχειρίδιο για δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα από το straycare.gr και ένα φανταστικό μπισκότο (για το οποίο έγινε μάχη στην οποία έλαβε μέρος και ο σκύλος της οικογένειάς μας😂🤣🐕‍🦺👨‍👩‍👧‍👦).       
    Το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να κάνω αυτή την ανάρτηση, να σας προτρέψω να αγοράσετε το βιβλίο της κ. Πανάγια και να σας παρακαλέσω να δείτε τη ζωή μας με τα ζώα με άλλο μάτι, και να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο.

    Κ. Πανάγια και Νέρα σας ευχαριστούμε πολύ για τη χαρά που μας δώσατε! Σας ευχαριστούμε πολύ για το έργο που προσφέρετε!

    «Η Νέρα, η τύχη και μια ζωή σαν παραμύθι» (εκδόσεις Θερμαϊκός), Συγγραφέας: Μαρία Πανάγια, Εικονογράφος: Δημήτρης Παπαμηνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου