Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Καλή Σχολική Χρονιά 2020-2021

   14 Σεπτεμβρίου σήμερα και είναι η έναρξη του σχολικού έτους! Σήμερα σε όλα τα σχολεία είχαν αγιασμό και από αύριο ξεκινάνε και τα μαθήματα!

    Σήμερα μια διαφορετική σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μια χρονιά χωρίς γονείς στα προαύλια των σχολείων, μια χρονιά φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις. Ναι, φυσικά και έστειλα τα παιδιά μου στο σχολείο φορώντας μάσκες, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να κάνω το αντίθετο. Και αν θέλετε τη γνώμη μου; Τα παιδιά προσαρμόζονται  ευκολότερα από εμάς σε νέες καταστάσεις. Θυμηθείτε πως αντέδρασαν τα παιδιά σας στο lock down του Μαρτίου. Εξάλλου, ας σκεφτούμε λίγο και τους δασκάλους σε πόσα πράγματα πρέπει να προσαρμοστούν και πόσο πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι με τα παιδιά μας. 

   Καθότι φημίζομαι για την αισιοδοξία μου δε θα γκρινιάξω για όλα αυτά και για άλλα τόσα. Θα ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου σε όλα τα παιδάκια ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε όλους τους νηπιαγωγούς, δάσκαλους, καθηγητές καλή σχολική χρονιά, καλή δύναμη και υπομονή στα νέα δεδομένα! Επιμονή, υπομονή και θέληση από όλους! Σε εμάς τους γονείς εύχομαι "Καλή δύναμη στα απαιτητικά προγράμματα των παιδιών μας!"


Πηγή φωτογραφίας : Internet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου