Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

🌟ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ🌟 MAKE A WISH🌠⭐




  Αν και οι καιροί είναι για όλους μας δυσκολότεροι από ποτέ, πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι οι γιορτές είναι μέρες προσφοράς και αγάπης και ειδικά σε παιδιά. Σε παιδιά που έχουν ανάγκη, σε παιδιά που είναι άρρωστα και που περνάνε αυτές τις γιορτινές μέρες στο θάλαμο ενός νοσοκομείου.
  Σκοπός του "make a wish" είναι, μέσα από την εκπλήρωση της ευχής τους, να χαρίσει στα παιδιά και τις οικογένειες τους μερικές μαγικές στιγμές, βοηθώντας έτσι να ξεφύγουν έστω και για λίγο, από τη δύσκολη καθημερινότητά τους.       Πως μπορούμε να προσφέρουμε; Πολύ εύκολα και πολύ οικονομικά! Είναι κάτι που και χαμόγελα θα χαρίσει και σε μας δε θα στοιχίσει! 
  Με ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που “μαγικά” μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης! Φωτίστε τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού που παλεύει για τη ζωή του με μια ξεχωριστή δωρεά των 2€. Δημιουργήστε μια μοναδική αλυσίδα αγάπης και δώστε δύναμη στην ευχή! Χαρίστε δύναμη, ελπίδα, ΖΩΗ! Στολίστε το δέντρο σας με τα αστέρια του make a wish! 
   Εμείς τα προμηθεύτηκαμε μέσω του σχολείου μας. Στο παρακάτω link θα βρείτε τους τρόπους για να το προμηθευτείτε και εσείς. 
   Φυσικά μπορείτε να συνυσφέρετε και με διάφορους τρόπους, οι οποίοι αναλυτικά περιγράφονται στη σελίδα του "MAKE A WISH", όπου μπορείτε να διαβάσετε και χρήσιμες πληροφορίες για το έργο του. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου