Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

Μπισκότα Μερέντας

 Η αγαπημένη όλων μας Μερέντα σε μπισκότα έτοιμα σε 10 λεπτά! Γιατί όπως έχω ξαναπεί θέλουμε και εύκολες και γρήγορες και γευστικές συνταγές!



Υλικά :

180 γρ. Μερέντα 

160 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

1 αβγό

1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ

Εκτέλεση :

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, 2-3 λεπτά, και πλάθουμε σε μπαλάκια. Τα βάζουμε, σε ένα ταψί όπου έχουμε τοποθετήσει αντικολλητικό χαρτί. Τα πατάμε λίγο από πάνω. Τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, στο φούρνο, στους 180 βαθμούς.

Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο θα είναι μαλακά, αλλά μόλις κρυώσουν σκληραίνουν. Βγαίνουν περίπου 15-18 μπισκότα.

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε με οποιαδήποτε πραλίνα φουντουκιού, ακόμη και με σπιτική! 

Δοκιμάστε τα! Θα τα λατρέψετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου